Webinar dr. Dinesha Chauhana 'Further Developments in Child Centric Case Witnessing'

Radujemo se novoj prilici za učenje - bliži nam se webinar dr. Dinesha Chauhana 'Further Developments in Child Centric Case Witnessing'. Pratili smo već nekoliko njegovih webinara i nakon svakog definitivno je uslijedio pozitivan skok u našoj praksi. Tako da toplo preporučujemo svima koji žele produbiti svoj način razumijevanja dječjih slučajeva i poboljšati svoju praksu.

Mnogim homeopatima rad s djecom predstavlja poseban izazov. Na koji im način pristupiti? Sasvim sigurno ne možemo raditi s njima na isti način kao i s odraslima zbog njihove jedinstvene energije koja se najčešće izražava kroz maštu, crteže, snove, ples, pjesmu, igru... Ali ono što sasvim sigurno možemo je pokušati doprijeti do njihovog najdubljeg centra kao i kod odraslih, što će i uspjeti ako ih razumijemo na pravi način.

O radu s djecom naučili smo najviše od dr. Dinesha Chauhana. Dr. Dinesh autor je knjige 'A Wander With A Little Wonder: Child-Centric Case Witnessing' u kojoj upravo objašnjava na koji način je najbolje raditi s djecom. Obzirom da u svojoj praksi ima mnogo vrlo uspješnih dječjih slučajeva, povremeno dijeli svoja iskustva na seminarima i webinarima, tako da je ovaj webinar odlična prilika za naučiti nešto novo i još uspješnije voditi dječje slučajeve.

Webinar se održava na engleskom jeziku a više informacija možete pronaći na ovom linku...